Biztosíték tábla kiépítése vagy már meglévő cseréje

túláram

Mikor érdemes cserélni?
Mennyibe kerül?
Ha a régi működik akkor miért kell cserélni?
Megéri ez nekem?

Rendszeresen érkeznek be hozzánk a gyorsszolgálati munkáink alatt ezek a kérdések és sajnos már akkor hívnak, amikor már megtörtént a baj vagy még csak kialakulóban van. Pedig könnyű lenne a megelőzés!

Az hogy mikor érdemes cserélni az nagyban függ attól is, hogy ki és mikor csinálta az előző kivetelezést. Sajnos egy úgy szerelés is lehet hibás,ha szakszerütlen szabványoknak nem megfelelően van kivitelezve. Mindenképpen győződjünk meg róla, hogy aki a szerelést elvégezte az valóban villanyszerelő volt és garanciát vállalt a munkájára. Amennyiben bizonytalan az előző szerelést illetően, vegye fel velünk a kapcsolatot és leellenőrizzük a tábla állapotát vagy igény esetén cseréljük is.

A régi biztosítéktáblák nagy hátránya, amiért erősen javasolt a cseréjük az a mára már igencsak megnőtt villamosenergia igény (klíma, főzőlap, sütő stb.). Valamint az áram-védőkapcsolók hiánya . Ezek a régi rendszerek már sok esetben nem tudják kezelni ezt az energia igényt ezért előfordulhatnak égések, olvadások.

Sajnos hazánkban még mindig nagyon sok lakástűz van, aminek az egyik leggyakoribb oka valamilyen elektromos hiba. Ennek tudatában nyugodtan kijelenhetjük, hogy bárkinek szüksége lehet vagy egy alapos átvizsgálásra vagy egy új biztosíték táblára, ahol már helyett kapnak új védelmi eszközök is.

 

Átvizsgálás

Új biztosék tábla szerelése

Kérjen személyre szabott árajánlatot