Wattwork_logó

Tudnivalók

Lakásfelújítás és vezeték csere

Számos kérdés merül fel ezzel a témával kapcsolatosan. Köztük a leggyakoribb, valamint a legfontosabb az Ár valamint, hogy mennyi Idő a kivitelezés.
Megpróbálok röviden tömören a legfontosabb kérdésekre választ adni, hogy nálunk hogyan zajlik egy ilyen kivitelezés folyamata. Hiszen számunkra is az a fontos, hogy a leendő ügyfelünk is megkapja a megfelelő tájékoztatást.

Felmérés, árajánlat, szerződéskötés

Miután az ügyfél felhív minket, hogy az ingatlanjában felújítást, vezetékcserét szeretne kérni, legtöbbször az első kérdések között szerepel, hogy ez pontosan mennyibe is kerülne. Ilyenkor, ahogy a legtöbb kolléga is teszi egy -tól, tól-ig árat tud mondani. Mivel megkell ismernünk az ügyfél igényeit, valamint az ingatlan szerelhetőségét, így csak felmérés után tud bárki is összeget mondani! 

  • Felmérés, ügyfél igényeinek megismerése, árkalkuláció
  • 24 órán belül kész árajánlat, a pontos öszeggel, lefixált határidővel
  • Szerződéskötés 

 

Az alapszerelés

Kiállások kiépítése, csövezése és vezetékelése

Alapszerelés

Az alapszerelés mondhatni a legfontosabb része az egész kivitelezésnek, hiszen itt kerülnek kiépítésre a később használnikívánt kiállások pl.: lámpák, kapcsolók, konnektorok, lakáselosztó stb. Itt viszont fontos megemlíteni, hogy ebben a szakaszban még csak a kiállások dobozolása, csövezése, vezetékelése kerül kivitelezésre.

 

Az utolsó szakasz

Szerelvények

A szerelvényezés a munkánk utolsó szakasza, ahol már ismert formájában kerül felszerelése az alapszerelésben kiépített kiállások, kapcsolók, konnektorok. Ez a munkafolyamat a faljavítás, festés követően szokott esedékessé vállni.

Itt kerülnek bekötésre a háztartási gépek, valamint ebben a szakaszban ellenőrizzük le a hálózat biztonságát.