Villanyszerelés árak

Gyorsszolgálat – ha baj van, mi ott vagyunk

Wattwork_logó

Tapasztalt villanyszerelőre nem csak akkor lehet szükség, ha előre megtervezett munkát kell elvégezni, hiszen sok esetben elengedhetetlen az azonnali segítségnyújtás. Gyorsszerelési szolgáltatásaink keretében ügyfeleink a nap 24 órájában kereshetnek minket, így akármilyen hiba is lépett fel az elektromos hálózatban, mi segítünk.
Amikor gyors segítség kell, különösen fontos, hogy szakképzett szerelőt bízzon meg a feladattal, hiszen ilyen esetekben nem csak a munka lehet veszélyes, de egy nem hozzáértő szaki beavatkozása akár fokozhatja is a problémát. Mi évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, ráadásul Budapest egész területén azonnali kiszállást biztosítunk.

Zárlatok okozta hibák kijavítása

egy – akár az éjszaka közepén fellépő – elektromos zárlat igen kellemetlen probléma lehet. Mi a helyszínre érkezés és gondos felmérés után kijavítjuk a hibát.

Leégett vezetékek veszélytelenítése

ha egy elektromos vezeték leégett, már csak cserélni lehet. Fontos azonban, hogy a megfelelő javítások elvégzéséig garantáljuk a biztonságot. Mi felmérünk minden lehetséges kockázatot, és megoldjuk a problémát.

Ismeretlen villamoshálózati hibák

a felhasználók sok esetben nem tudják, mi is okozta a hibát. Kiérkezés után a helyszíni állapotfelmérés során detektáljuk a problémát, és gyors megoldást kínálunk.

Bármilyen feladat gyors elvégzése

előfordul, hogy bizonyos szerelők lemondják az előre megbeszélt időpontot, vagy egyszerűen nem jelennek meg. Mi tudjuk, hogy vannak munkák, amelyek nem tűrhetnek halasztást, így bármi is a feladat, bízhat szakértelmünkben.

Családi ház, lakás villanyszerelés ára

Mi Budapest teljes területén INGYENES kiszállást biztosítunk, akár hétvégén, ünnepnapokon vagy éjszaka is.
Legyen szó kisebb vagy nagyobb villanyszerelési munkáról, segítségünkre minden esetben számíthat. Fontos számunkra, hogy árszabásunkat minden tekintetben átláthatóvá tegyük, ezért egyes szolgáltatásainkat előre meghatározott, fix áron kínáljuk ügyfeleinknek. Akár egy sütő vagy főzőlap bekötéséről, biztosítéktábla-cseréről vagy éppen a teljes elektromos hálózat kiépítéséről van szó, évtizedes szakértelmünkre minden esetben bátran számíthat. Keressen fel minket, és kérje tanácsunkat a feladat megoldásában!

Családi ház, lakás villanyszerelés ára

Hétköznap 18.00 óráig

Hétköznap 18.00 óra után, hétvégén és ünnepnapokon

A felmérés alkalmi díja: 5.000 Ft

A leggyakrabban előforduló villanyszerelési feladatok

 • Sütő/főzőlap bekötése

  a mai, modern, elektromos berendezéseket sok esetben nem elegendő bedugni a konnektorba, így közvetlenül kell őket csatlakoztatni az elektromos hálózathoz. Különösen így van ez a beépített konyhák berendezései esetében. Akár sütő, főzőlap vagy esetleg más elektromos készülék szakszerű bekötését bízná profi szakemberre, számíthat a segítségünkre, hiszen mi garanciát vállalunk az elvégzett munkáért.

 • Lámpák felszerelése

  a legtöbbször nagy belmagasságú ingatlanok esetében fordul elő, hogy a lámpa felszereléséhez szakember segítségére van szükség, ám akár kisebb fali lámpáról, akár nehezebb, drága csillárokról van szó, mi óvatosan, körültekintően és gyorsan végezzük el a munkát.

 • Biztosítéktábla cseréje

  a régi áramköröket nem feltétlenül kell teljes mértékben kicserélni, azonban egy több évtizedes biztosítéktábla helyett mindenképpen szükséges újat beépíteni. Mi vállaljuk a feladat elvégzését, segítve az esetleges lakástüzek megelőzését.

 • Fi-relé cseréje

  akár tűzvédelmi vagy készülékvédelmi megfontolásból, akár gyermekek, kisállatok védelme miatt, akár más okból van szükség érintésvédelmi relé alkalmazására, biztos lehet benne, hogy szakszerű módon végezzük el a megbízást.

Egyéb gyakori feladatok:

kapcsolók és dugaljak bekötése, áramkör bővítése kismegszakítókkal.

Többet szeretne tudni a villanyszerelés árakról? Teljes lakásfelújítása során lenne szüksége villanyszerelőre? Kérje segítségünk, és mi 24 órán belül árajánlatot adunk – pontos összeggel, fix határidővel!

Bármiféle munkával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjen személyre szabott árajánlatot